Awesome People

Welcome To My Neverland, Haqita Life's On Here

FT Island - Hello-Hello

Assalamualaikum dan Hai All People.


Sedapkan lagu blog aku , jom merongeng kejap , teheee T__T . lagu korea kompem menyentuh hati korangkan. Lagu diorang best-best dan sweety . Aku pon suka kumpulan ni , FT Island . siapa yang tak tahu memang ketinggalan zaman lah katekan . Band ni memang paling top sampai meletop ! Band ni tak macam kumpulan lain yang asyik berdansa tu , band ni hanya menyanyi dan main alat muzik diorang sahaja .

mereka berlima memang kachaks , sesuai dibuat suami (tunggu diorang masuk Islam dulu , haha :D)

ROMANIZATION
 FT ISLAND - HELLO-HELLO

annyeongiran mal Hello hello ijen Goodbye goodbye

mariya saranghandan mariya
mot itneundan mariya dasi doraoran mariya

aniya ije waseo igeon aniya
neowa na jeongmal saranghaetjanha

Listen up I
Nobody nobody nobody no one neo bakken eobseo
sip nyeoni jinado gangsani byeonhaedo neo bakken eobseo

baboya nal boran mariya oneuldo neoreul hyanghae sorichyeo

annyeongiran mal Hello hello ijen Goodbye goodbye
ijeuryeogo jakku aereul sseodo geuge andwae
nan Hello hello Oh neon Goodbye goodbye
ajikkkaji neoreul saranghandan mariya

mariya bogo sipdan mariya
mot bonaendan mariya jebal gaji mallan mariya

aniya ibyeoriran mareun aniya
neowa na ajik saranghajanha

Listen up I
annyeongira malhamyeo dagawatda sarangiran mallo nal baboro mandeureotda
hamkkehan siganeun neol mot itge mandeureotda geurigo tteonagatda
neobakke eomneun naege neon tto dareun annyeongeul malhanda

geojitmal nal bogo malhaebwa jeongmal nal tteonal georan marini

annyeongiran mal Hello hello ijen Goodbye goodbye
ijeuryeogo jakku aereul sseodo geuge andwae

nan Hello hello Oh neon Goodbye goodbye ajikkkaji neoreul saranghandan mariya

Everybody say La la la
Everybody say Ha ha ha
Everybody say Ta ta ta
Everybody say Hello hello hello
naega neol bureul ttaen Hello
nega nal bureul ttaen Goodbye
uriseoro dareun seulpeun insamal
saranghanikka Hello hello
andwae Goodbye goodbye
jabeuryeogo hamyeon meoreojineun naui sarang
nan Hello hello Oh
neon Goodbye goodbye
oneuldo oechineun neol bureuneun insamal
Hello hello ijen
Goodbye goodbye
ijeuryeogo jakku aereul sseodo geuge andwae
nan Hello hello Oh
neon Goodbye goodbye
ajikkkaji neoreul saranghandan mariya 



 harap korang enjoy mendengar lagu terbaru diorang . bagi sesiape yang tak faham maksud dia cek lah sendiri yer , aku pon tak paham jugak . tapi tidak dinafikan lagi lagu ini memang best . sila dengar lagu kat blog aku ni sambil tinjau lirik dia , jangan main rembat aje time nyanyi haha -.-

2 comments:

  1. siyes..aq ske gler dngr lgu niw..waduh !!! glerrr...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha , suami-suami aku tuuuu :D

    ReplyDelete