Awesome People

Welcome To My Neverland, Haqita Life's On Here

Lawatan PWTC yang paling aku suke lahhh :-)

Welcome Back and Assalamualaikum Pembuka Bicara ^_^




Hari ni naseb baek ternet aku oke ! kalo tidak lombong lah jawabnye an .
selamba badak aje aku maen campak-campak . pikir duit aku ke ha ? 
penat lelah tiap-tiap bulan bapak aku bayar , nak campak aje aku ni .
tipu-tipu ,baru terpikir belom buat lagi tau . haha .


entry aku kali nak cite psl lawatan yang best pada abad tahun ini .
yang laen punyer lawatan belom buat lagi so entry die lambat lagi lah kan .
wokeydokey , entry aku ni memerlukan banyak gamba untuk diletak .
bff aku empat orang ni aje yg pegi .
 ekin tidak ader dlm gamba coz die under PSS ,sob2 terpisah lah pulak .
yang rehan gi hilday with her family , again missing member .

terkecuali ekin & rehan .

ceritanye macam ni tau , 
jadi , WATCH IT !! 

1) now let's move to shopping   

aku ngan si farahana nie ha shopping sakan 
yang hanis pulak tak beli ape-ape .
ape lagi ? buli die lah angkatkan barang .
jahatkan kami !! huhu sorie hanie mmuaxxx . sayang kau ketat sendad .

yang kiri farahana

yang atas hanis

komik yang melambak


dekat situ lah kitorang abehkan 20 henget lebih untuk membeli komik kesayangan demi mendapatkan sebuah beg bergambar 'maid maiden' yang tk seberapa ; siez itu satu pembaziran right ?
bukan beli buku tentang pelajarn un . sah-sah otak tersangkut . 
time dekat mall barulah terhegeh-hegeh pikirkan pasal buku pelajaran , kut-kut ibu masing-masing tanye nanti .  nak cakap ape ? aku ngan fara cepat-cepat beli buku tu kat PWTC balik . last minute punye keje . capai aje buku yang ade . buku yang plg murah kitorang beli 'satu ringgit' , haha . aku capai 5 . nampak lah nanti kat ibu aku yang aku ni anak yang mendengar kate , ececece . penipuan semata-mata .



2) xd keje dalam bas 


nak tau tak ?
kat dalam bas pulak time nak balek semua orgg tido .
kami bertiga xd keje .
snap gamba bnyk gile dan mengacau org tido di sebabkan flash cam kami .
kesian mereka diganggu olek kami , harap diampunkan dose-dose kami .
 mahu tengok hasil kerja kami !!
 
 
  

inilah kerja kami sepanjang dalam bas 


3) semasa berada di tempat rehat


mau tahu , sila pasang telinga masing-masing .
kalau dah sampai kat tempat rehat tu pandai-pandailah mengisi perut dengan makanan .
tapi kitorang nie ANEH , jangan takut tau .
bukan sebabnye ape , kitorang bertiga memboloskan diri pergi ke belakang ape namenye gerai untuk bermain belon air sesudah dibeli oleh kami bertiga . 1.50 aje harganye , seorang bayar 50 sen kelkar an boleh pulak maen share-share duit hanya untuk benda yang tak berfaedah tu .
ape lagi , jom tonton aktiviti kami 



mcm budak kecikkan kami ?
malunye sebagai kaum hawa , tolong jangan jadi macam kami .
alamatnye tk de laki yang nak bawak jadi isteri nanti , huhu .


4) tibanya di sekolah


yang ni pulak lain ceritanye ,
aku cakap dengan mak aku suruh jemput lambat skit sebab nak snap-snap gamba lagi .
korang tak heran ker , dari tadi aku asyik cakap psl gamba ?
tulah kerja kami sepanjang perjalanan dari mula sampai balik .
nampaknye tonton ajelah yer dan jangan merengek , haha .



 p/s : post aku ni tak abeh lagi tau ! smbg esokk . babai~


3 comments:

  1. hihi...zaman remaja paling best..

    ReplyDelete
  2. singgah bc n3 d sini...

    singgah2 la disini

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kak eja ; yeahhh ! remaja penuh dengan kegembiraan dan kedugaan .
    unknown a.k.a akutetapaku.com ; terima kasih kerana menyinggah (:

    ReplyDelete